Erbjudande till medlemmar i Vreta Kloster Golfklubb och Vreta Skid- och Motionsklubb

Inför skidsäsongen 2019/2020 har vi planerat en del förändringar i vår prissättning av dagkort. Priset för dagkort kommer att vara 90 kr oavsett om man är medlem eller ej. Dagkorten kan betalas med Swish och i skidshop med kort under helger och skollov. Ev kommer vi att ha ytterligare en betallösning senare under säsongen som ersättning för Quickomat-lösningen.

Liksom tidigare säsonger har vi ett riktat erbjudande till medlemmar avseende säsongkort.
Boka säsongskort 2019/2020 senast 30 september och betala senast 15 oktober 2019.
Skidkort 2019/20, medlem från 16 år…………………………………….. 1.050 kr

Ordinarie pris kommande säsong kommer att vara 1.300 kr för medlem från 16 år. Ålder baseras på det år man fyller, och inte det datum man fyller.
Barn under 16 år åker alltid gratis på Vreta SkiCenter.

Gå in på http://www.vretaslingan.se och klicka på flik Anmälning. Fyll i samtliga uppgifter, namn, epostadress, telefon, personnummer och adress. Fyll i föreningstillhörighet och meddela om du vill ha kvitto för friskvårdsbidrag. Klicka därefter på rutan Skicka. Så snart vi har behandlat din anmälan får du en faktura för betalning via mail och skidkortet skickas så snart betalningen registrerats.

Tips! Använd din friskvårdspeng
Har du kanske inte utnyttjat hela din friskvårdspeng? Längdskidåkning ingår i det skattemässiga begreppet motion/friskvård, vilket innebär att du som arbetstagare kan få hela, eller del av, avgiften ersatt av din arbetsgivare mot uppvisande av kvitto.

Väl mött i vinterns skidspår!
Styrelsen