Grupper

Vi välkomnar företag, skolor, föreningar och andra grupper till vår anläggning.

Företag

Vreta SkiCenter är det perfekta alternativet för din företagsaktivitet. Vi skräddarsyr din aktivitet som exempelvis kan innehålla skidinstruktion, egen tävling och att ni äter gott tillsammans i vår restaurang som har fullständiga rättigheter (och många levande ljus).

Tillsammans gör vi din företagsaktivitet till en trevlig upplevelse för kunder eller personal. Givetvis finns det skidor att låna.

Kontakta oss så hittar vi just din paketering för ett lyckat arrangemang.
info@vretaskicenter.se

Skolor

Vill ni erbjuda skidåkning på friluftsdag eller idrottslektion för er skola så hjälper vi gärna till att ordna det. Vi har de bästa förutsättningar med konstsnöspår och möjlighet att låna utrustning och har genom åren haft många nöjda skolbesök. Kontakta oss på info@vretaskicenter.se så hjälper vi till med ert arrangemang.

Ideella föreningar

Ideella föreningar är välkomna att genomföra enstaka ledarledda träningar i våra spår men vi vill att ni kontaktar oss på info@vretaskicenter.se för att säkerställa att den tid ni vill komma är lämplig och inte krockar med annan verksamhet.

Konkurrerande verksamhet

Grupper med fasta träningstider, skidkurser eller kommersiell verksamhet som t.ex. privatlektioner är inte tillåten utan överenskommelse med Vreta SkiCenter.