Spårkort

Samtliga spår på Vreta Skicenter, såväl konstsnöspår som natursnöspår, är avgiftsbelagda. Avgifterna används till att tillverka snö samt att preparera spåren.

Barn 15 år eller yngre åker alltid gratis!
Ålder baseras på det år man fyller.

Nytt för säsongen är att vi inlett ett samarbete med Outby för hanteringen av spårkort. Det innebär att du köper ditt spårkort i Outbys portal innan du åker. Vid spåravgiftskontroll uppger du dina uppgifter för kontrollanten som kontrollerar mot Outbys register. Du behöver alltså inte ha med dig telefonen för att kunna visa upp ditt spårkort.

Köp ditt spårkort här
Följ länken ovan för information om hur du köper ditt spårkort. Ladda gärna ner appen och köp ditt spårkort hemma så är du redo när du är framme!

SäsongskortDagkort
Vuxen1850 kr*100 kr
Junior 16-20 år1400 kr*75 kr
Priser säsongen 2020/2021

* Medlemmar i Vreta SoMK och Vreta Kloster GK kan köpa säsongskort till rabatterat pris, 1400 kr för vuxen och 1050 kr för junior.

Tips! Använd din friskvårdspeng
Längdskidåkning ingår i det skattemässiga begreppet motion/friskvård, vilket innebär att du som arbetstagare kan få hela, eller del av, avgiften ersatt av din arbetsgivare mot uppvisande av kvitto.

Dina personuppgifter behandlas i enlighet med Dataskyddsförordningen, se Allmänna villkor Vretaslingan Ek. för. och Allmänna villkor Outby AB.