Vretaslingan

snowmachine

Konstsnöspåret Vretaslingan är 3,3 km långt, 4 m brett med dubbla spår och skatebädd. Här kan du alltid räkna med bra skidföre, från den första köldknäppen i november-december fram till mars-april. Det ger dig helt nya möjligheter att träna skidåkning och njuta länge av vintersäsongen.

Vid Vretaslingan finns omklädningsrum, duschar och husvagnsplatser med el samt stugor med övernattningsmöjligheter och restaurang. Övriga skidspår på golfbanan prepareras som vanligt vid snötillgång. Skidlekplats för barnen finns i anslutning till spåren.

Information om Vretaslingan

Vretaslingan ekonomisk förening startade som ett projekt med syfte att stödja och utveckla  besöksnäringen på året runt basis i vårt område. Förutom att Vreta Skid- och Motionsklubb, Vreta kloster GK och Vreta Kloster Golf AB ingår som andelsägare i föreningen så är också fler av bygdens lokala näringsidkare med för att stödja arbetet. Nedan finner ni en lista på föreningen medlemmar. För att projektet skulle kunna genomföras så har ekonomiskt stöd erhållits Leader Folkungaland, lokala offentliga organisationer samt Svenska Skidförbundet.
De som är medlemmar i den ekonomiska föreningen är:
Vreta Kloster Golf AB www.vkgk.se
Vreta Kloster Golfklubb www.vkgk.se
Vreta Skid & Motionsklubb www.vretasomk.se
Stora Tyttorp www.tyttorp.se
Cloetta Produktion Sverige AB www.cloetta.se
Hemköp Ljungsbro www.hemkop.se
Jannes Cykel & Motor i Ljungsbro www.jannescykel.se
Ica Brunnby, Ljungsbro www.ica.se