Om Vreta SkiCenter

Vreta SkiCenter hittar du i strax norr om Ljungsbro, ca 1,5 mil från Linköping. I en underbar terräng har Vreta Skid- och Motionsklubb och Vreta Kloster Golfklubb skapat en fantastisk anläggning för längdskidåkning. Konstsnöanläggningen Vretaslingan erbjuder med sina 3,3 km dubbel och skatespår en säker skidåkning från första köldknäppen. När natursnön kommit så har du flera alternativa spår att åka i, från den mer lättåkta på Vreta Klosters golfbana eller till de mer utmanande spåren i Olstorp, alla sammanbundna. På hemsidan så ser du vår spårkarta och kan utifrån den välja det/de spår som passar just dig.

Vårt motto är att alltid ha högsta möjliga spårkvalitet för den bästa skidupplevelsen för dig. Det uppnår vi med både bästa teknik för att göra snö såväl som med kvalificerad personal för pistning och spårdragning.

På Vreta SkiCenter finns också skidlekplats, grillplatser för dig med egen matsäck. Dessutom finns möjlighet att hyra skidutrustning, läs mer om detta under fliken Vårt Utbud.

På Vreta SkiCenter finns det tillgång till omklädningsrum och bastu (bastu enbart i Olstorp) samt en åretruntöppen restaurang och boende direkt i anslutning till spåren. Husbils/husvagnsplatser med el finns också tillgängligt vid Golfbanan.

VL_Off_VCenter_eng

Vreta SkiCenter officiellt Vasaloppscenter

Oavsett om du kommer för några timmars skidåkning, någon dags skidåkning med övernattning eller enbart ett besök i vår restaurang så är du hjärtligt välkommen till oss på Vreta SkiCenter!

SPÅRKARTA 10 KM VRETA KLOSTER GOLFBANA

Vreta2_131204

SPÅRKARTA 3,2 KM KONSTSNÖSPÅR

Vreta1_131104