Kategoriarkiv: Okategoriserade

Skidkurser och lektioner

Information om vinterns skidkurser och privatlektioner är uppdaterad. Naturligtvis följer vi de riktlinjer som finns och ev. nya som kommer. Anmälan är öppen och ni är mycket välkomna med er anmälan. Maxantal är satt till 50 personer. Vi väntar med betalning tills vi verkligen vet om det är genomförbart eller ej.

Privatkurs och mindre grupper går att boka, tid 60 eller 90 minuter.

Läs mer här.

Bli medlem och få rabatt på säsongskort

Du som är eller blir medlem i Vreta Kloster Golfklubb eller Vreta Skid och Motionsklubb har möjlighet att köpa säsongskort på Vreta Ski Center till rabatterat pris.

Fram till och med 30 november har vi ett försäsongserbjudande som ger dig ytterligare rabatt. Se dokumentet nedan för mer information.

Hur du blir medlem kan du läsa mer om här:
Vreta Kloster GK
Vreta SoMK

Rullskidkurs i vår

Även i coronatider rekomenderas det att vi rör på oss.

I mitten av maj startar Vreta två rullskidskurser.

  1. För er som är nybörjare, ovana och osäkra.
    Här kommer det handla mycket om hanteringsövningar och teknik.
  2. För er som har åkt några år och åker en del.
    Här kommer det handla mycket om teknik, kroppsposition, olika träningsmoment men även hanteringsövningar för att bli ännu säkrare på rullskidorna.

Kurserna hålls av erfarna ledare med mångårig erfarenhet av träning både som aktiv och som ledare.

Den avgift som tas ut går oavkortat till klubbens ungdomsverksamhet.

För mer info kolla under Skidskola.

Skiduthyrningen öppen

I morgon öppnar vi vår skidshop officiellt för säsongen 2018/2019. Det innebär att barn och ungdomar upp till 16 år kan låna skidor gratis och övriga från 16 år och uppåt kan hyra skidor. Förra året blev en succé med 1000 utlåningar/uthyrningar. ??❄️Nu slår vi ett nytt rekord – ”alla på skidor”. Givetvis är vi uppdaterade med nya skidor. ? Välkomna! Vi håller öppet 10-15 varje dag t.o.m. 6/1, därefter lör- och söndagar. ❄️

Säsongsöppning

Vi kan nu glädjande meddela att vi tack vare snöpatrullens fina arbete kan erbjuda säsongens första skidspår. Vi påminner om att det är hög tid att skaffa säsongskort för de som ännu inte gjort det och sen är det bara att plocka fram skidorna och ut och åka. Vi ses i spåret!