Kategoriarkiv: Okategoriserade

Bli medlem och få rabatt på säsongskort

Du som är eller blir medlem i Vreta Kloster Golfklubb eller Vreta Skid och Motionsklubb har möjlighet att köpa säsongskort på Vreta Ski Center till rabatterat pris.

Fram till och med 31 oktober har vi ett försäsongserbjudande som ger dig ytterligare rabatt. Se dokumentet nedan för mer information.

Hur du blir medlem kan du läsa mer om här:
Vreta Kloster GK
Vreta SoMK

Skidshopen stängd

På grund av det plötsliga vårvädret och kraftigt minskad efterfrågan på att hyra skidor har vi tagit beslutet att stänga skidshopen för säsongen.

Vi vill passa på att tacka alla som har hyrt under säsongen! Det har varit fantastiskt roligt med så många som vill hyra utrustning och åka i våra spår.

Konstsnöspåret håller vi såklart igång så länge det går. Passa på att njuta av underbar vårskidåkning i solsken!

Fortsatt högtryck i skiduthyrningen

Det är roligt att se att så många vill åka i våra fina skidspår. Det är också roligt att så många utnyttjar möjligheten att hyra skidutrustning. Tyvärr innebär det dock att vi ibland inte har möjlighet att erbjuda alla som vill hyra att faktiskt göra det då vi helt enkelt inte har tillräckligt med skidor, pjäxor och stavar till alla. På lördag 20 februari, är alla skidutrustningar till vuxna redan bokade. Skidutrustningar till barn finns fortfarande att låna. Välkomna i skidspåret!

Skidkurser och lektioner

Information om vinterns skidkurser och privatlektioner är uppdaterad. Naturligtvis följer vi de riktlinjer som finns och ev. nya som kommer. Anmälan är öppen och ni är mycket välkomna med er anmälan. Maxantal är satt till 50 personer. Vi väntar med betalning tills vi verkligen vet om det är genomförbart eller ej.

Privatkurs och mindre grupper går att boka, tid 60 eller 90 minuter.

Läs mer här.

Bli medlem och få rabatt på säsongskort

Du som är eller blir medlem i Vreta Kloster Golfklubb eller Vreta Skid och Motionsklubb har möjlighet att köpa säsongskort på Vreta Ski Center till rabatterat pris.

Fram till och med 30 november har vi ett försäsongserbjudande som ger dig ytterligare rabatt. Se dokumentet nedan för mer information.

Hur du blir medlem kan du läsa mer om här:
Vreta Kloster GK
Vreta SoMK

Rullskidkurs i vår

Även i coronatider rekomenderas det att vi rör på oss.

I mitten av maj startar Vreta två rullskidskurser.

  1. För er som är nybörjare, ovana och osäkra.
    Här kommer det handla mycket om hanteringsövningar och teknik.
  2. För er som har åkt några år och åker en del.
    Här kommer det handla mycket om teknik, kroppsposition, olika träningsmoment men även hanteringsövningar för att bli ännu säkrare på rullskidorna.

Kurserna hålls av erfarna ledare med mångårig erfarenhet av träning både som aktiv och som ledare.

Den avgift som tas ut går oavkortat till klubbens ungdomsverksamhet.

För mer info kolla under Skidskola.