Vreta Skid- och Motionsklubb och Vreta SkiCenter planerar framåt! Vill du vara med?

vreta_loggaVretaSkiCenter

Vintersäsongen 2014-15 börjar lida mot sitt slut. Vreta SoMK och Vreta SkiCenter har, trots vissa vädermässiga motgångar, haft en fantastisk säsong.

Vreta SkiCenter har etablerat sig och vi har otroligt många besökare från regionen.
Vi är stolta över att kunna erbjuda sådana fina förutsättningar för skidåkning som vi gör.
Att vi också kan spetsa till det med skiduthyrning, försäljning och restaurang höjer upplevelsen.

Vreta SoMK:s säsong har också varit fantastisk. Vi har många barn och ungdomar i vår verksamhet, många av dem är ute och tävlar och har bla presterat vår klubbs mest framgångsrika Götalandsmästerskap.
Klubben har även genomfört skidkurs, arrangerat Distriktsmästerskap och Handelsbanken Vreta Ski Maraton. Vi har nu en knapp månad kvar av tävlingssäsongen med Vasaloppsveckan och Lilla Svenska Skidspelen som höjdpunkterna.

Vi ser otroliga möjligheter med Vreta SkiCenter och vår verksamhet. Efterfrågan och suget är stort. Vi undrar nu om du vill vara med i det mycket positiva och energigivande arbetet?
Vad söker vi? Vi är nog överens om att vi har plats för alla intresserade.

Vi ser möjligheter för personer som redan är eller vill bli barn- och ungdomsledare, vuxentränare, kursledare eller personliga skidinstruktörer.
Personer som vill träffa folk genom vallaservice, skiduthyrning eller som trevliga helgvärdar. Det kan finnas utrymme för styrelseuppdrag och utvecklingsarbete av verksamheten mm.

Är du det minsta intresserad eller nyfiken ska du höra av dig till någon av oss eller maila info@vretasomk.se eller info@vretaslingan.se

Vi hoppas och tror på dig!
Styrelserna för Vreta Skid- och Motionsklubb och Vretaslingan ekonomisk förening