Handelsbanken Vreta SkiMaraton 18/2 (Linköping)

Senaste nytt från snöläggarna är att snöproduktionen har gått bra senaste dygnen och att loppet kommer att genomföras. Med största sannolikhet kommer vi att knyta ihop vår konstsnöslinga på 3,2 km och köra 13 varv. Det kommer mestadels att vara 4 spår i bredd. För er som känner slingan så kommer vi att köra moturs som förra året vilket innebär att det till stora delar blir lättåkt men med en slakmota mitt på varje varv. Vi sätter ett tillfälligt max deltagarantal på 400. Ser vi att det blir kallt på tävlingen så att vi får hårda spår så kommer maxtaket ökas till 500. Vi har prelimärt fått in några elitåkare som kommer att köra i år, bland annat vår egen Gustaf Niord.

Just nu har vi ca 85 anmälda. Sista anmälningsdag är den 13/2 eller när vi nått 400 deltagare. De sista dagarna brukar vi få in 50-100 anmälningar per dag så vila inte för länge på hanen, först till kvarn gäller.

Vi har ett bra prisbord med 8000 i träningsbidrag till vinnaren i H21 och 2000 till vinnaren i D21.

All övrig info finns på www.vretasomk.se