Erbjudande till medlemmar! Förlängd anmälningstid!

Erbjudande till medlemmar i Vreta Kloster Golfklubb och Vreta Skid- och Motionsklubb
Obs förlängd anmälningstid till 15 oktober!

Planeringen av skidsäsongen 2017/2018 är i full gång och liksom tidigare säsonger har vi ett riktat erbjudande till medlemmar. Boka säsongskort 2017/2018 nu och betala senast 31 oktober 2017 till föregående säsongs pris

Skidkort 2017/18, medlem, enskild……………………………………..   950 kr
Skidkort 2017/18, medlem, familj………………………………………. 1 350 kr

Familj ska tydas så att det gäller två generationer, (oavsett antal barn) mantalsskrivna på samma adress. För “generation ett” gäller medlemskap i VKGK eller VSoMK och för “generation två” gäller att de inräknas i familjeavgiften så länge de är juniorer, 0-21 år. Ålder baseras på det år man fyller, och inte det datum man fyller.
Barn under 16 år åker alltid gratis på Vreta SkiCenter.

Anmälan gör du på www.vretaslingan.se Fyll i samtliga uppgifter, namn, epostadress, telefon, personnummer och adress. Fyll i föreningstillhörighet och meddela om du vill ha kvitto för friskvårdsbidrag. Klicka därefter på rutan Skicka. Så snart vi har  behandlat din anmälan får du ett mejl med instruktioner för betalning och skidkortet skickas så snart betalningen registrerats.

Tips! Använd din friskvårdspeng  
Har du kanske inte utnyttjat hela din friskvårdspeng? Längdskidåkning ingår i det skattemässiga begreppet motion/friskvård, vilket innebär att du som arbetstagare kan få hela, eller del av, avgiften ersatt av din arbetsgivare mot uppvisande av kvitto. Notera redan i anmälan om du önskar kvitto för friskvårdsbidrag.

Väl mött i vinterns skidspår!
Styrelsen