Erbjudande att teckna 5-årsavtal 2016/2017 – 2021/2022

Redan vid färdigställandet av Vretaslingan genomfördes en försäljning av 5-årsavtal och det var med den försäljningen som vi klarade den sista delen av egenfinansieringen som var en del av förutsättningarna för Leader-stödet. Konstsnöspåret har varit mycket välbesökt, besökare från när och fjärran, som verkligen uppskattat vår anläggning. Nyckeln till detta är en fantastisk hög spårkvalitet som få anläggningar kan mäta sig med.

Sedan starten har vi arbetat med att förbättra anläggningen och nu vill vi ta ett steg till. Vi har bytt till en effektivare pist/spårmaskin, köpt in en fyrhjuling med vagn och en skoter för spårning av natursnöspåren. Dessutom har vi utökat med två snökanoner. Allt detta har bidragit till snabbare snöläggning och högre kvalitet på spåren. Nästa steg för att förbättra anläggningen och snabba på snöläggningen är att höja möjligheten till högre eluttag så att vi kan använda alla fyra snökanonerna när det är riktigt kallt, vilket vi inte kan göra idag. Nu är den dimensionerad för 250 Ampere och behöver utökas till minst 500 Ampere. Detta medför en investering som ska finansieras och som ett led i finansieringen erbjuder vi Dig att teckna ett 5-årsavtal.

5-årsavtalet gäller från säsong 2016/2017 och 5 säsonger framåt och betalas som en engångsavgift.

Teckning kan ske under augusti 2016 och betalningen ska ske senast 15 september 2016.

Pris individ från 16 år……………………………………………………………………4.100 kr
Pris familj *……………………………………………………………………………….6.250 kr
* Familj ska tydas så att det gäller två generationer, (oavsett antal barn) mantalsskrivna på samma adress. För “generation ett” gäller medlemskap i VKGK eller VSoMK och för “generation två” gäller att de inräknas i familjeavgiften så länge de är juniorer, 0-21 år när avtalet startas. Ålder baseras på det år man fyller, och inte det datum man fyller.

Barn under 16 år åker alltid gratis i Vretaslingan

Anmälan sker genom mail till info@vretaslingan.se med uppgift om namn, personnummer, adress och telefonnummer på alla personer från 16 år. Meddela även om Du vill ha kvitto för friskvårdsbidrag. Efter anmälan skickas en avisering av avgiften ut via mail. Frågor angående erbjudandet mailas till info@vretaslingan.se

Varmt välkommen!

Vretaslingan ek förening
Styrelsen