Riktat erbjudande till medlemmar!

Riktat erbjudande till medlemmar i Vreta Kloster Golfklubb och Vreta Skid- och Motionsklubb

Planeringen av skidsäsongen 2016/2017 är i full gång och liksom tidigare säsonger har vi ett riktad erbjudande till medlemmar. Boka säsongskort 2016/2017 nu och betala senast 31 oktober

2016 till föregående säsongs pris

Skidkort 2016/17, medlem, enskild……………………………………..   900 kr

Skidkort 2016/17, medlem, familj………………………………………. 1 250 kr

Familj ska tydas så att det gäller två generationer, (oavsett antal barn) mantalsskrivna på samma adress. För ”generation ett” gäller medlemskap i VKGK eller VSoMK och för ”generation två” gäller att de inräknas i familjeavgiften så länge de är juniorer, 0-21 år. Ålder baseras på det år man fyller, och inte det datum man fyller.
Barn under 16 år åker alltid gratis på Vreta SkiCenter.

Klicka här. Fyll i samtliga uppgifter inkl föreningstillhörighet och klicka på rutan Skicka. Så snart vi har  behandlat din anmälan får du ett mejl med instruktioner för betalning och skidkortet skickas så snart betalningen registrerats.

Tips! Använd din friskvårdspeng

Har du kanske inte utnyttjat hela din friskvårdspeng? Längdskidåkning ingår i det skattemässiga begreppet motion/friskvård, vilket innebär att du som arbetstagare kan få hela, eller del av, avgiften ersatt av din arbetsgivare mot uppvisande av kvitto. Notera redan i anmälan om du önskar kvitto för friskvårdsbidrag.

Väl mött i vinterns skidspår!

Styrelsen