Erbjudande medlemmar att teckna 5 årsavtal

Erbjudande till medlemmar i
Vreta Skid- och Motionsklubb och Vreta Kloster golfklubb
att teckna 5-årsavtal 2017/2018 – 2021/2022
Obs förlängd anmälningstid till 15 oktober!

Alla 5-årsavtal som såldes vid färdigställandet av Vretaslingan har nu gått ut och under senaste säsongen har det kommit många frågor om möjlighet att köpa nya 5-årsavtal. Konstsnöspåret har varit mycket välbesökt, besökare från när och fjärran, har verkligen uppskattat vår anläggning. Nyckeln till detta är en fantastisk hög spårkvalitet som få anläggningar kan mäta sig med.
Sedan starten har vi arbetat med att förbättra anläggningen. Vi har bytt till en effektivare
pist/spårmaskin, köpt in en fyrhjuling med vagn och en skoter för spårning av natursnöspåren. Dessutom har vi utökat med två snökanoner. Allt detta har bidragit till snabbare snöläggning och högre kvalitet på spåren. Förra säsongen utökade vi möjligheten till högre eluttag, 500 Ampere,  så att vi kan använda alla fyra snökanonerna när det är riktigt kallt. Vi har ett gäng kompetenta snöläggare som tillsammans med idéella krafter kan jobba dygnet runt. Verksamheten inför kommande säsong planeras just nu och vi ser fram emot säsong 2017/2018.
Styrelsen har beslutat att ge medlemmarna möjlighet att köpa 5-årsavtal som gäller gäller säsong 2017/2018 och 5 säsonger framåt och betalas som en engångsavgift. Teckning kan ske t.o.m. 15 oktober 2017 och betalningen ska ske senast 31 oktober 2017.

Pris individ medlem från 16 år……………… …………………………………………4.300 kr
Pris familj medlem*…………………..…………………………………………………..6.750 kr

* Familj ska tydas så att det gäller två generationer, (oavsett antal barn) mantalsskrivna på samma adress. För ”generation ett” gäller medlemskap i VKGK eller VSoMK och för ”generation två” gäller att de inräknas i familjeavgiften så länge de är juniorer, 0-21 år när avtalet startas. Ålder baseras på det år man fyller, och inte det datum man fyller.
Barn under 16 år åker alltid gratis i Vretaslingan

Anmälan sker på här!  Anmälning där uppgift om namn, epostadress, telefonnummer, personnummer och adress och föreningstillhörighet på alla personer från 16 år lämnas. Meddela även om Du vill ha kvitto för friskvårdsbidrag. Efter anmälan skickas en avisering av avgiften ut via mail. Frågor angående erbjudandet mailas till info@vretaslingan.se
Varmt välkommen!
Vretaslingan ek förening
Styrelsen